Wellness

   U Kunt in dit park o.a. gebruik maken van de volgende ontspanningsactiviteiten:

   KlankMassage

   Er worden één of meerdere klankschalen op of rondom uw lichaam geplaatst en met een klopper aangeslagen. De klanken en trillingen vibreren door het hele l ichaam. Dit geeft veelal een diepe ontspanning, rust, harmonie en zich gedragen voelen. Een weldaad voor lichaam en geest.

Een klankmassage is minder geschikt voor diegene die te maken heeft met hallucinaties of psychosen.  
       
    LichaamsMassage

Een massage waarbij technieken als kneden, stretchen, palm- en duimdruk worden afgewisseld met zacht schudden en handopleggen. Dit is een massage van diepte en ontspann ing. Het activeert het stromen van uw levensen ergie (chi ) en maakt u meer bewust van uw lichaam en de manier waarop u in het leven staat.

De Bars

Een vorm van massage van 32 punten op het hoofd. Bij het zacht aanraken van deze punten ervaart u een diepe ontspanning. Oude patronen, beperkende gedachten en overtuigingen, die u mogelijk in uw leven heeft opgebouwd, kunnen worden losgelaten. Hierdoor wordt u meer bewust van ho e uw talenten en uw krachten beter kunnen worden benut.< br />
Tai Chi Tao / Qi Gong (alleen in de zomerperiode)

U heeft er vast wel eens van gehoord. Chinezen die individueel of in groepsveband in parken hun bewegingsvormen uitvoeren. Eenvoudige en sierlijke oefenreeksen waarbij ademhaling, bewustwording en beweging centraal staan. De visie van Tai Chi Tao is door ontspanning, concentratie, meditatie, harmonie en kalmte de kracht in uzelf te gaan ervaren. Een gevoel van heelheid ontstaat. Daar waar uw aandacht is, daar stroomt de Qi (levensenergie). Deze wo rdt hier in het park in groepsverband gegeven.


Voor informatie kunt u terecht bij de receptiebalie van het park Het Grote Zand
of bij Marjolein Slikkerveer: 06- 250 25 275
Via de homepage www.IkOntwaak.nu  vindt u de agenda en de aanbieding van de maand.

Hogenboom Landgoed Het Grote Zand**

Landgoed Het Grote Zand

Hof van Halenweg 2
9414 AG Hooghalen
Tel: 0593 - 59 24 80

Contact opnemen