Te koop 8 persoons Villa Eikenhoeve 381 op groot kavel - Verkocht!

Omschrijving

Te koop, deze mooi gelegen 8 persoons woning van het Type Eikenhoeve op een groot kavel, eigen grond 749 m2. Woning is zeer compleet met 4 slaapkamers, 2 badkamers, gashaard en 2 x 2 openslaande deuren met daaraan gekoppeld terras.

Indeling

Ruime hal met toegang tot separaat toilet, badkamer met daarin bad, inloopdouche, extra toilet, badmeubel met grote spiegel. Via de hal heeft men toegang tot de zeer ruime woonkamer met L vormige keuken. De keuken is compleet met vaatwasser, gasfornuis, afzuigkap, koelkast met vriesvak en combimagnetron. De mooi inrichtte woonkamer is compleet voor 8 personen. Met zoals gezegd, een gashaard en toegang tot de 2 ruime terrassen op het zuiden. Op de begane grond bevindt zich de 1e van 4 slaapkamers, compleet met 2 box springs en kledingkast. Via de trap komt men in de hal boven ,met daar 3 slaapkamers, 1 met 2 gekoppeld bedden en 2 slaapkamers met ieder 2 aparte bedden. Tevens bevindt zich hier de 2e badkamer met inloopdouche, wastafel en een aparte ruimte met toilet. De ruime tuin is mooi ingedeeld en bied voldoende speelruimte voor de kinderen. Het schuurtje van 2x3 meter maakt het geheel compleet. Dubbele parkeerplaats voor uw auto's.

Technische gegevens

Bouwjaar 2012 Keurig onderhouden Inclusief meubilair.

Bijzonderheden

Woning is uitstekend geschikt voor de verhuur door Roompot vakanties. Vraag naar de mogelijkheden hierover. Er zit nog een stuk btw in de woning die bij verkoop naar de nieuwe eigenaar verlegd wordt.


Kenmerken

Kavelnummer: 381
Oppervlakte: ca. 740 m2
Type: Bungalow
Type Bouw: Bestaande bouw
Grond: Eigen grond
Aantal Personen: 8
Aantal Slaapkamers: 4

Vraagprijs:    Verkocht

Landgoed Het Grote Zand
Hof van Halenweg 2
9414 AG Hooghalen
Tel: 0593 - 59 24 80
Fax: 0593 - 59 28 08

Hogenboom Landgoed Het Grote Zand**

Landgoed Het Grote Zand

Hof van Halenweg 2
9414 AG Hooghalen
Tel: 0593 - 59 24 80

Contact opnemen