Nieuw in ons aanbod,Zonnig aan bosrand gelegen Eikenhoeve nr 68

Omschrijving

Te koop: deze zonnig gelegen woning van het type 6 persoons eikenhoeve op een grote kavel van 594m2 eigen grond. De geweldige zonnige ligging aan de bosrand maakt van deze woning een plek om graag te verblijven. Wat direct opvalt zijn de dubbele openslaande deuren die op elk moment van de dag zon of juist schaduw bieden, voor elk wat wils. Keurig afgewerkt met een frisse uitstraling.

Indeling

De woning is als volgt ingedeeld: via de hal heeft men toegang tot de verschillende ruimtes op de begane grond: aparte toiletruimte, ruime slaapkamer voorzien van boxspringbedden. De direct daarnaast gelegen badkamer is voorzien van ligbad, doucheruimte, wastafel en radiator. De grote L-vormige woonkamer heeft veel licht en is voorzien van 2 x openslaande buitendeuren met terrassen. Een luxe strakke keuken maakt het geheel compleet. De grijze keuken is voorzien van gasfornuis met afzuigkap, koelkast met vriesvak, afwasmachine en combimagnetron. De aanwezige meubels horen bij de aankoop van de woning. De 1e verdieping: via de ruime overloop heeft men toegang tot 2 ruim opgezette frisse slaapkamers die beiden voorzien zijn van boxspringbedden en kledingkasten. De verdieping heeft tevens een 2e badkamer met douchecabine, toilet en wastafel.

Opties

Extra's -Grote kavel -Zonnige ligging -aan de bosrand -2 x 2 openslaande deuren met terras -2 badkamers -fris interieur -luxe keuken


Kenmerken

Kavelnummer: 68
Oppervlakte: ca. 594 m2
Type: Bungalow
Type Bouw: Bestaande bouw
Grond: Eigen grond
Aantal Personen: 6
Aantal Slaapkamers: 3

Vraagprijs:    € 179.500,- k.k.

Landgoed Het Grote Zand
Hof van Halenweg 2
9414 AG Hooghalen
Tel: 0593 - 59 24 80
Fax: 0593 - 59 28 08

Hogenboom Landgoed Het Grote Zand**

Landgoed Het Grote Zand

Hof van Halenweg 2
9414 AG Hooghalen
Tel: 0593 - 59 24 80

Contact opnemen