Op unieke locatie, recreatiewoning 210

Omschrijving

De Blauwe lucht weerspiegelt in het karrespoor en trekt een blauwe streep over het veld. Aan de randen gaat het veld geleidelijk over in het bos dat destijds het oude stuifzand vastlegde en de vormen van de zandduinen daarmee voorgoed "bevroor" . Is het een wonder dat ze deze prachtige wereld in Hooghalen Het Paradijs noemden. In dit prachtige gebied ligt deze mooie recreatiewoning van het Type Beukenhoeve, op een kavel van eigen grond, groot 709 m2 ! Een van de grootste kavels op Landgoed het Grote Zand. Een unieke plek waar u zich helemaal vrij voelt. De grote tuin is zodanig aangelegd dat men het niet gevoel heeft op een groot recreatiepark te zitten. Volledige privacy, ideaal voor degene die op privacy gesteld zijn. Ruimte en rust zijn de juiste woorden voor deze woning, ideaal voor eigen gebruik, maar kan eventueel ook verhuurd worden via Hogenboom vakantieparken.

Indeling

Deze woning is gebouwd in 2005 met begane grond oppervlakte van 70 m2.De woning is traditioneel gebouwd met betonnen dakpannen en bruin rode bakstenen. Alle ramen zijn geďsoleerd en met hardhouten kozijnen. Indeling van de woning.: Begane grond: Via de entree komt men in de hal met toegang tot verscheidene ruimtes, aparte Toilet met fontein, ruime badkamer met wastafel en douche. de 1e slaapkamer bevindt zich op de begane grond. Ruime slaapkamer met bed. Deze slaapkamer heeft extra een deur waarmee men de tuin in kan. De woonkamer is L vormig en voorzien van een open keuken. De keuken is nu afgeschermd door verschillende kasten waardoor men een grotendeels afgeschermde keuken heeft. Voorzien van de nodige apparatuur, vaatwasser, koelkast, gasfornuis en afzuigkap. De kasten die de keuken afschermen zijn ook te verwijderen waardoor men weer een open keuken krijgt. In de woonkamer bevinden zich 2 openslaande deuren met toegang tot het terras en de tuin. Op de bovenverdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers met bedden en kasten. Tevens is er een toiletruimte met wastafel op deze verdieping. De gehele woning is in goede conditie en de afgelopen jaren niet verhuurd maar alleen privé gebruikt. De tuin is overdaad van rust met diverse zitplekken in zon en schaduw. In de tuin bevindt zich tevens een schuur van 2x 3 meter. In de woning bevindt zich ook nog een inpandige berging waar de HR ketel en centrale afzuiginstallatie zich bevindt. Voldoende ruimte voor opslag van terrasstoelen en eventuele fietsen. Wilt u deze prachtige woning bekijken, graag een afspraak via Rob van Driel, makelaar Landgoed het Grote Zand.

Technische gegevens

Bouwjaar 2005. kavel 706 m2 Prachtige houtkachel is inbegrepen bij de koop. Op de boven verdieping blijven diverse kledingkasten staan.


Kenmerken

Kavelnummer: 210
Oppervlakte: ca. 709 m2
Type: Bungalow
Type Bouw: Bestaande bouw
Grond: Eigen grond
Aantal Personen: 6
Aantal Slaapkamers: 3

Vraagprijs:    € 152.500,- k.k.

Landgoed Het Grote Zand
Hof van Halenweg 2
9414 AG Hooghalen
Tel: 0593 - 59 24 80
Fax: 0593 - 59 28 08

Hogenboom Landgoed Het Grote Zand**

Landgoed Het Grote Zand

Hof van Halenweg 2
9414 AG Hooghalen
Tel: 0593 - 59 24 80

Contact opnemen