Historische route Tour de TT

De unieke plek om uit te rusten in een van onze mooie accommodaties.

Landgoed Het Grote Zand in Hooghalen is de ultieme plek om te overnachten langs de route van Tour de TT. Deze route is speciaal opgezet voor motorrijders en TT liefhebbers. Ons park bevindt zich op nog geen kilometer afstand van het start of finish punt het Wapen van Schotland in Hooghalen.

Op ons park heeft u de mogelijkheid om te overnachten in een van onze luxe vrijstaande bungalows, met keuze uit 4, 6, 8 10 of 12 pers. En royale chalets voor 4 of 6 pers. Alle bungalows/chalets beschikken over een eigen parkeerplaats en zijn volledig en modern ingericht.

Ook biedt het park vele faciliteiten zoals: een binnen zwembad met apart peuterbad, een sauna, Turks stoombad en zonnebank, fiets en skelterverhuur, wasserette, een restaurant met bruin café en gezellig buiten terras en een snackbar.

Bekijk hier onze accommodaties.

Voor meer informatie of boekingen kunt u contact opnemen met onze receptiemedewerkers:

0593-592480

(Zij zijn dagelijks te bereiken van 9.00-17.00 uur)

Tour de TT:

Deze nieuwe belevingsroute is speciaal samengesteld voor motorrijders en TT liefhebbers. Beleef de oude TT race zoals de eerste TT rijders dat deden, vele decennia geleden. Ook voor fietsers is een speciale route langs het oude circuit uitgezet. Een leuke route, boordevol historie! Het speciale aan deze 65 kilometer lange route is dat hiermee de twee circuits waarop in 1925 en tussen 1926-1954 de TT werd verreden, met elkaar zijn verbonden. De route is zo samengesteld dat je eindigt op je startplaats naar keuze, bijvoorbeeld de Bonte Wever in Assen.

De motorroute gaat rechtsom, de fietsroute gaat linksom!

Kijk voor meer informatie over Tour de TT op:

http://www.tourdett.nl/

 

Hogenboom Landgoed Het Grote Zand**

Landgoed Het Grote Zand

Hof van Halenweg 2
9414 AG Hooghalen
Tel: 0593 - 59 24 80

Contact opnemen