Aanbod nieuwbouw

Start verkoop 16 exclusieve recreatiebungalows

Op Landgoed Het Grote Zand is de laatste fase van start  gegaan van een bijzonder prestigieus project. De verkoop van de 5e fase bestaande uit circa 16 recreatiebungalows bied u de laatste mogelijkheid om eigenaar te worden van een bungalow op Landgoed Het Grote Zand.

De recreatiebungalows welke turn-key opgeleverd kunnen worden zijn uitermate geschikt voor recreatief eigen gebruik of voor verhuur door landelijk toonaangevende touroperators. Om u kennis te laten maken met de laatste mogelijkheid om op deze unieke locatie een hoogwaardige recreatiebungalow aan te schaffen, en u daarbij tevens verzekerd te zien van een prima financieel rendement, nodigen wij u bij deze vanharte uit om onze show bungalows geheel vrijblijvend te komen bekijken.

Neemt u voor het maken van een afspraak contact op met onze makelaar onder telefoonnummer 0593 - 592 480.

Start verkoop  chalets type Grote Zand en Elegant op eigen grond met vast rendement gedurende 3 of 5 jaar.

In Drenthe, geheel omgeven door bos en heide herrijst ons prachtige Landgoed. Ons Landgoed bestaat uit een mix van luxe bungalows en chalets, allen vrijstaand. Vanaf mei 2017 starten wij met de verkoop van 10 luxe chalets incl. eigen grond. U heeft de keuze uit het type Boslodge, voor eigen gebruik of voor een vast rendement van 5 jaar 5% of 3 jaar 7%.

De vele recreatie mogelijkheden op het park zoals een zwembad, sauna, zonnebank, en restaurant maken dat u zich geen moment hoeft te vervelen. Hooghalen ligt slechts op 800 meter, er starten direct vanf het park verschillende fiets- en wandelroutes. Ook biedt de regio volop mogelijkheden voor in- en ontspanning. Kortom; Hooghalen is de ideale uitvalsbasis voor een eigen verblijf!!

Bezichtigingen

Onze showchalets zijn te bezichtigenop onze open dagen tussen 11.00 tot 16.00 uur. Ons verkoop team ontvangt u graag bij de receptie van ons hoofdgebouw op het park.

 

Graag tot ziens in Hooghalen!

 

Hogenboom Landgoed Het Grote Zand**

Landgoed Het Grote Zand

Hof van Halenweg 2
9414 AG Hooghalen
Tel: 0593 - 59 24 80

Contact opnemen