Nieuw project, Zandverstuiving

 

De Blauwe lucht weerspiegelt in het karrespoor en trekt een blauwe streep over het veld. Aan de randen gaat het veld geleidelijk over in het bos dat destijds het oude stuifzand vastlegde en de vormen van de zandduinen daarmee voorgoed "bevroor" . Is het een wonder dat ze deze prachtige wereld in Hooghalen Het Paradijs noemden.

Start van Uniek project  op Landgoed Het Grote zand.  Project ‘D”Olde Stuifzand. Op een prachtige locatie gelegen midden in het bos van Hooghalen starten we met de bouw van 16 Luxe woningen type Eikenhoeve in 6 en 8 persoons. De woningen worden gebouwd in   luxe en wellness uitvoeringen. De woningen zullen een luxe oase vormen op het prachtige park.  Gebruik van prachtige materialen, luxe interieur, sauna, sunshower en jacuzzi zijn een paar van de mogelijkheden.De locatie wordt ruim opgezet waarbij de woningen aan een zandverstuiving komen te liggen, waarvan nu nog de restanten aanwezig zijn in dit gebied. Terug in de historie van Landgoed Het Grote Zand. Tevens zullen de woningen op verschillende hoogtes worden gebouwd waardoor de onstane ruimte nog spannender wordt.

Informeer  bij onze verkoop naar de mogelijkheden, prijzen zijn vanaf € 195.750,-- VON excl BTW.  Verhuur is mogelijk door Roompot vakanties

http://www.exclusiefgrotezand.nl

 

 

                                             

                                                       

Hogenboom Landgoed Het Grote Zand**

Landgoed Het Grote Zand

Hof van Halenweg 2
9414 AG Hooghalen
Tel: 0593 - 59 24 80

Contact opnemen