Ontspanning voor iedereen Familievakantie voor jong en oud Ontspanning voor iedereen Altijd voordelige prijzen

De afdeling verkoop is aanwezig op dinsdag t/m donderdag en zaterdag

Voor informatie, vragen of een bezichtinging kunt u bij ons terecht

Wij werken uitsluitend op afspraak

0593-592480

Graag uw bezoek van te voren melden bij onze receptie.

sf-_0002_Huren
Huren
woning_25
Kopen
sf-_0001_Restaurant
Restaurant

Landgoed het Grote Zand

Drenthe is de enige plek in ons land waar u nog van een vrijwel onaangetaste natuurlijke omgeving kunt genieten. Landgoed Het Grote Zand grenst aan de uitgestrekte ongerepte bossen en heidevelden van boswachterij Hooghalen. Reeën, hazen, eekhoorntjes en konijntjes komt u hier nog dagelijks tegen.

Op Landgoed Het Grote Zand kunt u heerlijk uren lang wandelend of op de fiets ronddwalen. Op het park staan luxe vrijstaande bungalows en boerderijtjes, deze liggen allen op loopafstand van het centrumgebouw.

In het sfeervolle centrumgebouw bevinden zich de receptie, parkshop, binnen zwembad, sauna, solarium, bruincafé, restaurant en 2 vergaderzalen.  Achter het hoofdgebouw bevinden zich de Koos Kidsclub en de fietsenverhuur.


Foto's vakantiepark & omgeving

Landgoed het Grote Zand

De omgeving van Landgoed Het Grote Zand is bij uitstek een gebied om uw vakantie door te brengen. Heide en bos worden afgewisseld door akkervelden. Het dorp Hooghalen ligt slechts op 1 km. afstand van het park. In de nabije omtrek zijn pretparken, musea en een dierentuin aanwezig en tal van andere leuke dagtochten mogelijk.


sf-_0003_Fietsroutes
Fietsroutes
sf-_0004_Wandelroutes
Wandelroutes
sf-_0005_Attracties in de buurt
Attracties in de buurt