Kerst 2019

Geachte gast,
U heeft er voor gekozen om bij ons kerst te komen vieren, wij zien uit naar uw komst.
Komt u aan op maandag 23 december 2019, dan kunt u vooraf een kerstboom reserveren. Deze kerstboom (in pot ca. 1,50m) kost €17,50 (exclusief versiering) en staat bij aankomst in uw bungalow (graag reserveren voor 21 december 2019).
Graag willen wij u ook informeren over onze bedden opmaakservice; heerlijk aankomen in een bungalow waar de bedden al voor u zijn opgemaakt, voor slechts €5,00 per bed. Ook zijn er handdoeken te huur voor €5,50 per set en theedoeken voor €5,00 per set.
Mocht u van bovenstaande service gebruik willen maken dan kunt u ons dit laten weten via info@hetgrotezand.nl of telefonisch via 0593-592 480.
Tijdens de kerstdagen serveren wij voor u een kerstmenu. Wat er op het menu staat is bijgevoegd in deze mailing.
Wilt u in uw accommodatie gebruik maken van een tafelgrillpakket dan verzorgen wij dit uiteraard ook voor u. Wij verwerken alle reserveringen op basis van binnenkomst, mocht een dag of tijdstip niet meer beschikbaar zijn dan nemen wij uiteraard contact met u op om te kijken naar een alternatief.
Mocht u naar aanleiding van deze brief nog vragen hebben, dan horen wij dit uiteraard graag van u. ook voor andere vragen betreffende uw verblijf staan wij u graag te woord, wij zijn er om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
Wij wensen u veel plezier met alle voorbereidingen en wensen u alvast een goede reis.
Team Landgoed Het Grote Zand