Kerstmenu 2019

1e en 2e kerstdag

Drents nagelhout met een kroketje van geitenkaas en siroop van rode wijn
of
Zalm gemarineerd met Drents heidelikeur, Groningse mosterd en dille
of
Langzaam gegaarde paarse wortel met crème van pastinaak, geitenkaas,
geroosterde walnoten en dressing van woudhoning
****
Pompoensoep met schuim van gerookte knoflook
of
Ossenstaartsoep met julienne van knolselderij en wortel met een scheutje Madeira
****
Diamandhaas van Drents weiderund op mousseline van aardappel met jus van
kruidnagel en rode port
of
Parelhoen op stamppotje hete bliksem met truffeljus
of
Zalm omwikkeld met Drents rookspek op gekonfijte zuurkool met een beurre blancsaus
****
Wentelteefje van krentewegge met kaneelijs en saus van steranijs
of
Huisgemaakte chocoladetaart met bosbessencompote en vanille-ijs
3 gangen € 34,50
4 gangen € 37,50