Landgoed Het Grote Zand
Vakantiehuis Drenthe met hond

Een vakantiehuis in Drenthe huren met je hond

  • Luxe vrijstaande bungalows en chalets
  • Gelegen in een glooiend landschap aan een stuwmeer
  • Perfecte omgeving voor wandelingen en fietstochten

Huur een vrijstaand vakantiehuis in Drenthe met je hond

Op vakantie met je hond, ideaal wanneer je je hond liever niet achter wil laten. Bovendien is een hond een gezelschapsdier, dus samen op vakantie gaan maakt het extra gezellig! Onze tip? Huur een vakantiehuis in Drenthe met je hond! Er is veel ruimte en er zijn vele natuurgebieden en bossen te vinden. Drenthe is tevens de enige plek in ons land waar je van een vrijwel onaangetaste natuurlijke omgeving kunt genieten. Landgoed Het Grote Zand, een vakantiepark in Hooghalen, grenst aan uitgestrekte bossen en heidevelden. Dé perfecte omgeving waar jij samen met je hond kunt genieten van een heerlijke vakantie. Je verblijft in een luxe en vrijstaande huisdiervriendelijke bungalow of chalet. Extra leuk: vlak bij ons vakantiepark vind je een fijn hondenlosloopgebied van 70 hectare waar je hond het hele jaar door los mag lopen. 

Jouw huisdiervriendelijke bungalow of chalet 

Bij Landgoed Het Grote Zand huur je een huisdiervriendelijke, moderne en volledig ingerichte accommodatie. Je hebt bij ons de keuze uit een ruim aanbod aan accommodaties. De accommodaties zijn geschikt voor gezelschappen tot maximaal 12 personen en beschikken over minimaal 2 slaapkamers en 1 tot 6 slaapkamers. Enkele accommodaties zijn voorzien van een sauna, waardoor je helemaal tot rust kunt komen tijdens je vakantie. Daarnaast beschikken de accommodaties over een ruim terras waar je bij mooi weer heerlijk kunt genieten van het zonnetje. In welk natuurhuisje in Drenthe kom jij vakantie vieren met je hond?

Vind jouw ideale huisdiervriendelijke accommodatie ⤵

Activiteiten met jouw hond

Direct vanaf Landgoed Het Grote Zand gaan diverse fiets- en wandelpaden die je door het prachtige Drentse land voeren. Boswachterij Hooghalen is onderdeel van natuurgebied Hart van Drenthe, waar je een hondenlosloopgebied vindt. Er zijn hier prachtige heidevelden en een groot ven. Je hond kan hier lekker ravotten en nieuwe hondenvriendjes maken. Wil je liever een gezellige dagtocht maken? Breng een bezoek aan het dorp Hooghalen, de stad Assen of Kamp Westerbork. Honden zijn hier aangelijnd welkom op het kampterrein. Wanneer mogen we je verwelkomen voor een vakantie in Drenthe met de hond?

Faciliteiten op het park:

  • Binnenzwembad met apart peuterbad
  • Parkshop
  • Fietsverhuur
  • Speeltuinen
  • Buiten terras

Dit vroegen eerdere gasten ons ⤵

🐕 Mag mijn hond loslopen in de omgeving?

Het is niet toegestaan om je hond overal los te laten lopen, maar er is een speciaal hondenlosloopgebied vlak bij Landgoed Het Grote Zand. Met 5 autominuten bereik je Boswachterij Hooghalen, met een speciaal gedeelte waar je hond vrij los rond kan rennen. Daarnaast is er ook nog een ander hondenlosloopgebied op 16 kilometer afstand van ons park.