Landgoed Het Grote Zand
Landgoed Het Grote Zand

Vakantiepark nabij Westerbork

  • In het bosrijke Drenthe
  • Vakantiepark voor de hele familie
  • Onthaasten in de natuur

Vakantiepark nabij Westerbork

Geniet van een vakantie in de ongerepte natuur van Drenthe. Landgoed Het Grote Zand grenst direct aan de heidevelden en bossen van de Boswachterij Hooghalen. De luxe vrijstaande bungalows en chalets liggen op loopafstand van het sfeervolle centrumgebouw en bieden genoeg comfort voor een fijn verblijf. Het binnenzwembad, sauna en solarium, het gezellige bruincafe en het restaurant maken je vakantie in Westerbork tot een succes! 

 

Comfortabel verblijven

Een vakantiehuis nabij Westerbork is een fijne uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Op Landgoed Het Grote Zand vind je verschillende type bungalows. Alle bungalows en chalets zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Je beschikt onder andere over een sfeervolle woonkamer, volledig ingerichte keuken, slaapkamers met comfortabele bedden en een ruime tuin met terras. Enkele bungalows beschikken zelfs over een sauna, hoe lekker is dat! Heb jij je keuze al gemaakt? Of het nu een chalet of bungalow wordt, één ding is zeker, het wordt een heerlijke vakantie in de buurt van Westerbork.

 
  • Voor maximaal 4 tot 12 personen
  • Ook met privé sauna te boeken
  • Huisdiervriendelijk
  • Veel privacy

Een sfeerimpressie van Landgoed Het Grote Zand

De omgeving van Westerbork ontdekken

Tijdens je vakantie nabij Westerbork is er genoeg te ontdekken en te doen voor iedereen. De kids vermaken zich uitstekend in het Jungle bos of in één van de vele speeltuinen, sportvelden of op de airtrampoline, terwijl jij lekker geniet van een drankje op het terras. Vergeet ook zeker niet om de omgeving van Westerbork rondom het vakantiepark te ontdekken. Westerbork is vooral bekend van het voormalige doorvoerkamp ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Het Herinneringscentrum Kamp Westerbork houdt de herinnering levend van de ruim honderdduizend Joden, Roma en Sinti die vanaf hier zijn gedeporteerd naar concentratie- en vernietigingskampen in het oosten. Eigenlijk mag een bezoek aan het museum en kampterrein niet ontbreken tijdens je vakantie in Westerbork. 


Landgoed Het Grote Zand grenst aan de Boswachterij van Hooghalen, dus is een uitstapje door de Drenthse natuur zo gemaakt. Huur een fiets bij de fietsverhuur op het park of trek je wandelschoenen aan en geniet van de rust en ruimte. Op zoek naar iets meer vertier en culinair genieten? Steden als Assen, Emmen en Groningen zijn goed bereikbaar vanaf ons vakantiepark nabij Westerbork. 

Hier vind je Landgoed Het Grote Zand ⤵

Wat gasten graag willen weten

Is er genoeg te beleven voor de kinderen?

Absoluut, de kinderen vermaken zich prima in onder meer het binnenzwembad mét apart peuterbad of in één van de vele speeltuintjes of sportvelden. En laten we ook vooral het Jungle bos niet vergeten.

Kan ik ook fietsen huren op het vakantiepark?

Het is zeker mogelijk om fietsen te huren op Landgoed Het Grote Zand. Op de fiets kan je nog meer ontdekken van de mooie omgeving.