Landgoed Het Grote Zand
Vakantie in september

Genieten in september

  • Ontspannen in Drenthe
  • Buiten het hoogseizoen
  • Rust en ruimte op een vakantiepark
 

Vakantie in september, ultiem ontspannen

Genieten van de mooie natuur, leuke brinkdorpjes en interessante steden. Drenthe biedt alles voor een leuke vakantie. Wil je de drukte mijden en écht ultiem ontspannen? Dan is een vakantie in september een goed idee. Doordat je buiten het hoogseizoen verblijft is het minder druk en heb je alle ruimte om je vakantie in te delen zoals jij dat wilt. Verblijf bij Landgoed Het Grote Zand en verken vanuit je bungalow of chalet de mooie provincie Drenthe. 

 

Zoek en boek je vakantie in september ⤵

 
 

Waar ga jij overnachten?

Bij Landgoed Het Grote Zand verblijf je tijdens je vakantie in een moderne en volledig ingerichte bungalow of chalet. De accommodaties zijn geschikt voor maximaal 12 personen. Alle types zijn voorzien van comfortabele bedden, een fijne badkamer en een volledig ingerichte keuken. Behoefte aan meer luxe? Kies dan voor een bungalow met privé sauna. In welke bungalow of chalet breng jij je vakantie in september door?

 

In het kort:

  • Comfortabele bungalows
  • Ook huisdiervriendelijk
  • Mogelijk met wellness
 
 

Tips voor je vakantie in september

Een vakantie buiten het hoogseizoen heeft als voordeel dat het minder druk is waardoor je optimaal kan genieten. Spelen in het Jungle Bos, spetteren in het binnenzwembad, genieten van een hapje en drankje op het buitenterras of een fiets huren. Slechts een kleine greep van de mogelijkheden bij Landgoed Het Grote Zand. Wil je er liever op uit? Denk dan eens aan een bezoek aan Assen, Emmen of Groningen. Gezellige steden met allemaal een eigen karakter, waar je naar hartenlust kan shoppen. In september zijn er nog genoeg evenementen en activiteiten om je vakantie nog leuker te maken! Ervaar bijvoorbeeld het jaar van Van Gogh op unieke wijze. Wandel, fiets of rijd langs interessante plekken om meer over één van Nederlands bekendste schilders te weten te komen. Verder zijn er in september verschillende wandel- en fietstochten georganiseerd, genoeg te doen dus.

 
 
 

Hier vind je Landgoed Het Grote Zand ⤵

 
 

Wat is er te doen tijdens mijn vakantie in september?

Doordat je buiten het hoogseizoen verblijft is het over het algemeen rustiger. Hierdoor kan je ongestoord genieten van leuke activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan speciale fietstochten, tentoonstellingen en markten. Zo beleef je Drenthe helemaal tijdens je vakantie in september.

Is er genoeg te doen voor de kinderen?

Ook in september is er voldoende te doen voor de kinderen. Door de vele faciliteiten op Landgoed Het Grote Zand, zoals het binnenzwembad, de skelterverhuur, de speeltuinen en het Jungle Bos, vervelen de kinderen zich geen moment.