Restaurant

Culinair genieten

Restaurant Het Grote Zand is een stijlvol restaurant met een apart bruincafé gedeelte met bar. U kunt hier terecht voor een kopje koffie, een dagdiner maar ook kunt u hier culinair genieten van de a la Carte kaart onder het genot van een heerlijk glaasje wijn.

U kunt vanaf 14,50 Euro al genieten van een heerlijke dagschotel, maar ook steengrillen in uw bungalow behoord tot de mogelijkheden.  Vanaf 12.00 uur kunt u ook gebruik maken van de kleine kaart, welke voldoende keuze bied voor een goede lunch.

Buffetten stellen wij graag op aanvraag voor u samen, vraagt u hier naar de uitgebreide mogelijkheden.

Feesten

Een bedrijfsfeest, familiefeest of jubileum? Wij zorgen voor de juiste invulling van uw programma. Deel uw ideeën met ons en de rest kunt u aan ons overlaten. Muziek, overnachting, catering wij staan voor u klaar en maken er een fantastisch feest van. Ieder bruidspaar dat hun feest bij ons komt vieren ontvangt een gratis overnachting in een luxe bungalow.

Overnachten

Uiteraard kunt u ook uw gasten bij ons laten overnachten, de volgende mogelijkheden zijn optioneel:

  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • Handdoeken voor iedere gast
  • Welkomst geschenk voor iedere gast
  • Basis boodschappenpakket bij aankomst
  • Champagne per bungalow
  • Ontbijt in de bungalow of het restaurant

Kortom, volop mogelijkheden, het kan allemaal!

Vergaderen in combinatie met outdoor activiteiten

Uw vergadering is past echt geslaagd als u het combineert met een sportieve uitdaging. Daarom organiseren wij in samenwerking met een collega park in de nabije omgeving verschillende in- en outdoor activiteiten. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Vlotten bouwen, touw parcours, boogschieten, ondergronds labyrint, buks schieten, quad rijden of wand klimmen? De keuze is aan u! Uiteraard zijn er professionele instructeurs aanwezig

Vergaderingen

Het Landgoed beschikt over een tweetal zalen die samen max. 80 personen kunnen onder brengen. Een flip-over en beamer behoren tot de standaard faciliteiten, ook is het mogelijk om in subgroepen opdrachten uit te werken in de bungalows op het park. Tevens is er een kleine (luxe) zaal aanwezig voor max. 8 personen.

Bij ons heeft u de keuze uit eenvoudige broodjes of kiest u  misschien liever voor uitgebreide culinaire verwennerij. Mocht het laat worden dan kunt u natuurlijk altijd blijven overnachten in een van onze luxe bungalows. Wij regelen graag een passend programma voor u!

 

                                                                                                                                                         

Hogenboom Landgoed Het Grote Zand**

Landgoed Het Grote Zand

Hof van Halenweg 2
9414 AG Hooghalen
Tel: 0593 - 59 24 80

Contact opnemen