Landgoed Het Grote Zand

Groepsaccommodatie Drenthe

  • Ruime en comfortabele vakantiehuizen
  • Geschikt voor maximaal 12 personen
  • De kids genieten in het Jungle Bos

Ruime groepsaccommodaties in Drenthe

Ben je op zoek naar een geschikt vakantiehuis voor een groot gezelschap? Gezellig met elkaar op pad en nieuwe herinneringen maken om later met een glimlach op terug te kijken. Bij Landgoed Het Grote Zand bieden wij comfortabele groepsaccommodaties aan die geschikt zijn voor maximaal 12 personen. Op ons vakantiepark vind je allerlei faciliteiten voor jong en oud zodat je je niet hoeft te vervelen. Neem daarbij de mooie omgeving rondom Landgoed Het Grote Zand en je verblijf in een groepsaccommodatie in Drenthe kan niet meer stuk!

 

Zoek en boek je ideale groepsaccommodatie tot 12 personen ⤵

Vakantiehuizen in een groene omgeving

Met je hele gezelschap in één grote groepsaccommodatie. Gezellig in de ochtend met z'n allen ontbijten om vervolgens de dag door te spreken. De vrijstaande vakantiehuizen op Landgoed Het Grote Zand bieden veel ruimte. Met meerdere badkamers en grote slaapkamers, tevens op de begane grond, heeft iedereen genoeg privacy. Kies je voor een 10 persoons vakantiehuis, dan heb je de beschikking tot een sauna of infrarood cabine, dat is pas ontspannen!

In het kort:

  • Ruim opgezette vakantiehuizen
  • Van 10 tot 12 personen
  • Ook met sauna of infrarood cabine

Eropuit met de hele groep!

Het ontbijt is klaar, de koffie is gezet en iedereen heeft zin in de dag! Wat gaan we vandaag doen? Vanuit je gezellige groepsaccommodatie kan je Drenthe prima gaan ontdekken. Bezoek één van de vele brinkdorpjes, attractieparken, dierentuinen of slenter door de straten van de Drentse hoofdstad Assen. Verder leent de omgeving rondom Landgoed Het Grote Zand zich uitstekend voor een mooie wandeling of fietstocht. Na terugkomst op het vakantiepark kan je nog een duik nemen in het binnenzwembad of geniet van een drankje in de bar.

Hier vind je Landgoed Het Grote Zand ⤵

'Wat eerdere gasten ons vroegen'

🛏 Zijn er ook slaapkamers op de begane grond aanwezig?

Ja die zijn aanwezig. Bij zowel de 10 en de 12-persoons vakantiehuizen zijn er twee slaapkamers op de begane grond aanwezig. Dit is ideaal wanneer iemand slecht ter been is. 

🧖‍♀ Beschikken alle groepsaccommodaties over een sauna?

De 10-persoons vakantiehuizen beschikken over een sauna of een infrarood cabine. Het is mogelijk om dit middels een betaalde voorkeur te reserveren. De 12- persoons vakantiehuizen beschikken niet over deze extra faciliteit.