Landgoed Het Grote Zand
Oud en nieuw in Drenthe

Oud en nieuw in Drenthe

  • Spetteren in het binnenzwembad
  • Vrijstaande bungalows en chalets
  • Rustig gelegen in een bosrijke omgeving
 

Vier oud en nieuw bij Landgoed Het Grote Zand

Oud en nieuw; hét moment om terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Gezellig samen met je eigen gezin of met de hele familie. Bij Landgoed Het Grote Zand beleef je oud en nieuw op jouw manier. Ook de kinderen hebben hier de tijd van hun leven! Weg van je eigen omgeving in een knusse bungalow of chalet. Wordt het languit op de bank naar de oudejaarsconference kijken of met z'n allen in de gezellige woonkamer een spelletje spelen? En om middernacht is het feest, het nieuwe jaar is begonnen!

 

Vind jouw ideale bungalow of chalet voor oud en nieuw ⤵

 
 
 

Meer over onze accommodaties

Bij Landgoed Het Grote Zand kun je verschillende typen bungalows of chalets huren. De accommodaties zijn geschikt voor 2 tot maximaal 12 personen. Alle types zijn compleet ingericht en beschikken in ieder geval over een volledig ingerichte keuken, tuinmeubilair en een televisie. Er is standaard parkeergelegenheid voor één auto bij de accommodaties. Kies voor een van onze bungalows met sauna of infrarood cabine wanneer je lekker wilt ontspannen. Wil je je trouwe viervoeter meenemen? Dat is geen probleem, kies dan voor een huisdiervriendelijke bungalow. Mogelijkheden genoeg om het nieuwe jaar goed in te luiden tijdens oud en nieuw in Drenthe.

 

In het kort:

  • Compleet ingerichte accommodaties
  • Van 2 tot maximaal 12 personen
  • Kies voor luxe; eigen sauna of infrarood cabine
 
 

Wat is er te doen op het park en in de omgeving?

Tijdens je vakantie rondom oud en nieuw kan je gedurende het gehele verblijf gebruik maken van alle faciliteiten op Landgoed Het Grote Zand. Kom spetteren in het binnenzwembad met apart peuterbad, geniet van een smakelijk gerecht in ons restaurant of ga voor ultiem ontspannen in de sauna. 

De centrale ligging van Landgoed Het Grote Zand heeft als voordeel dat je niet ver hoeft te rijden voor een leuke activiteit. Zo rijd je al binnen 30 minuten naar Groningen, Emmen of Assen, waar je goed kan shoppen en interessante musea vindt. Nog dichter bij het vakantiepark vind je Herinneringscentrum Kamp Westerbork. Een indrukwekkend centrum wat je zeker een keer bezocht moet hebben. Liever een frisse neus halen? Volg dan één van de vele wandel- of fietsroutes in de omgeving.

 
 
 
 

Wat mensen ons eerder vroegen ⤵

 

Mag je op Landgoed Het Grote Zand vuurwerk afsteken?

Het is niet verboden om vuurwerk af te steken op het park. Daardoor kunnen we niet voorkomen dat je hier tijdens de wettelijk toegestane tijden om vuurwerk af te steken hier hinder van kan ondervinden. 

 

Mag ik mijn huisdier meenemen in de bungalows of chalets?

Het is zeker mogelijk om je trouwe viervoeter mee te nemen naar Landgoed Het Grote Zand. Op het vakantiepark zijn er verschillende types beschikbaar waar je met huisdier mag verblijven. Kijk hiervoor onder het aanbod en kies voor huisdiervriendelijk.