Accommodaties

Accommodaties

Op Landgoed Het Grote Zand vindt u verschillende type bungalows. De bungalows zijn allemaal volledig en modern ingericht en voorzien van alle gemakken. De 3-slaapkamer bungalows hebben één slaapkamer op de begane grond, met uitzondering van type Berghoeve in tariefgroep C. Het gaat hier om zeer ruime en luxe ingerichte particuliere bungalows die gebouwd zijn tussen volwassen groen. Tevens zijn er veel nieuwe bungalows, waaronder enkele met sauna. Alle huurbungalows op Landgoed Het Grote Zand zijn particulier eigendom en kunnen verschillen qua inrichting en indeling. Hetzelfde type kunt u daarom soms terugvinden in verschillende tariefgroepen.

De verschillende type woningen

Alle chalets en bungalows zijn voorzien van tv, tuinmeubilair en volledig ingerichte keuken. Er is standaard altijd parkeergelegenheid voor één auto bij de accommodatie. Wij verhuren bungalows in de volgende categorieën;

  • 4 persoons chalets in tariefgroep A
  • 4 persoons wellness chalet
  • 6 persoons chalets in tariefgroep B
  • 4, 6 en 8 persoons bungalows in tariefgroep C (allen 1 badkamer / 2 of 3 slaapkamers))
  • 6 en 8 persons bungalows in tariefgroep D (allen 2 badkamers / 3 slaapkamers)
  • 8 persoons bungalow tariefgroep E (allen 2 badkamers / 4 slaapkamers)
  • 6, 8 en 10 persoons wellness bungalow
  • 10 en 12 persoons bungalows in tariefgroep F (2 of 3 badkamers)

Tariefgroep F – 10 of 12 persoons vrijstaande Bungalow – 2 badkamers – 5 of 6 slaapkamers

Deze royale vrijstaande bungalows beschikken over een ruime entree, apart toilet, badkamer met douche, 2e toilet en 2 wastafels, woonkamer met open keuken en 2 slaapkamers (allen met één persoonsbedden) op de begane grond. De keuken is royaal ingericht en heeft een vaatwasser, combimagnetron en grote koelkast met vriesvakje. Op de verdieping treft u vier slaapkamers aan met allen 2 één persoonsbedden. Apart 3e toilet en een royale badkamer met douche, bad,  2 vaste wastafels. Er is een ruim terras voorzien van terras meubilair en er is parkeergelegenheid voor max. 3 auto’s.

Alle 10 persoons bungalows zijn voorzien van een infrarood cabine of sauna.  Ook is een zonnedouche op voorkeur te reserveren. Enkele bungalows van het type Turfhoeve hebben een afwijkende badkamer indeling.

Tariefgroep E – 8 persoons vrijstaabde bungalow – 2 badkamers – 4 slaapkamers

In tariefgroep E geniet u van een riante bungalow, welke bij binnenkomst een royale entree heeft met 1 slaapkamer en badkamer op de begane grond. Aangrenzend treft u de woonkamer aan met open verbinding naar de keuken. U heeft vanuit de woonkamer openslaande terras deuren van waaruit u kunt beschikken over een royaal terras.

Op de verdieping heeft u 3 volwaardige slaapkamers, allen met 1 persoons bedden. U kunt op de bovenverdieping gebruik maken van een extra badkamer en toilet. U heeft bij dit type de beschikking over 2 parkeerplaatsen. Alle huizen in dit type hebben een combimagnetron en vaatwasser. U heeft de beschikking over 2 terrassen of L-terras met terrasmeubilair.

Tariefgroep D – 6 of 8 persoons vrijstaande Bungalow –  2 badkamers – 3 slaapkamers

Alle bungalows in tariefgroep D hebben een royale entree, met apart toilet, badkamer en 1 slaapkamers met 2 éénpersoonsbedden. De woonkamer staat in verbinding met een open keuken en openslaande deuren naar het terras. De meeste bungalows beschikken over een vaatwasser er is een (combi) magnetron aanwezig.  Op de verdieping zijn standaard 2 royale slaapkamers allen voorzien van éénpersoonsbedden. Bij de 8 persoons bungalows heeft u een bedstee op de verdieping of 4 éénpersoonsbedden op de grote slaapkamer boven. U heeft de beschikking over een 2e badkamer op de bovenverdieping,. Er is een ruim terras voorzien van terras meubilair, u beschikt over 1 of 2 parkeerplaatsen per bungalow.

Tariefgroep C – 4 persoons vrijstaande Bungalow – met 1 badkamer – 2 slaapkamers

Alle bungalows in tariefgroep C-4 zijn geschikt voor 4 personen. Vanuit de hal, met badkamer komt u in de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een (combi) magnetron en een aantal bungalows hebben de beschikking over een vaatwasser. U slaapt op de verdieping, hier heeft u de beschikking over 2 slaapkamers allen met éénpersoons bedden. Er is een ruim terras aanwezig en verder heeft u de beschikking over 1 parkeerplaats per bungalow.

Tariefgroep B – 6 persoons vrijstaande Chalet – met 1 badkamer – 3 slaapkamers

Deze vrijstaande chalets zijn volledig gemeubileerd en zijn voorzien van alle comfort. U heeft de beschikking over een keuken, met koelkast, combimagnetron en vaatwasser. Er is 1 ouderslaapkamer, één kinder kamer met twee 1 pers. bedden en een slaapkamet met stapelbed. In de badkamer is een douche met toilet en wasbak. Alle chalets beschikken over een terras met terrasmeubilair en vrijstaande buiten berging.

Tariefgroep A – 4 persoons vrijstaande Chalet – met 1 badkamer – 2 slaapkamers

Zoals boven echter dan met 2 slaapkamers. De slaapkamer met stapelbed komt te vervallen.

Reserveren

U kunt ook reserveren op huisnummer,  hiervoor berekenen wij voorkeurskosten.

De afmeting van de bedstee is 1,40 x 1,90 m. Indien deze op de bovenverdieping is gesitueerd  slaapt u direct onder de kap. (minder geschikt voor 2 volwassenen)