Feesten en partijen

Ivm met Corona zijn alle horecafaciliteiten gesloten!!

Wilt u een afspraak maken voor verschillende soorten feesten en partijen neem dan contact op met het restaurant via 0593 – 592857 om te kijken wat er mogelijk is.

 

Feesten

Een bedrijfsfeest, familiefeest of jubileum? Wij zorgen voor de juiste invulling van uw programma. Deel uw ideeën met ons en de rest kunt u aan ons overlaten. Muziek, overnachting, catering wij staan voor u klaar en maken er een fantastisch feest van. Ieder bruidspaar dat hun feest bij ons komt vieren ontvangt een gratis overnachting in een luxe bungalow.

Overnachten

Uiteraard kunt u ook uw gasten bij ons laten overnachten, de volgende mogelijkheden zijn optioneel:

  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • Handdoeken voor iedere gast
  • Ontbijt in de bungalow (afhalen)

Kortom, volop mogelijkheden, het kan allemaal!

Vergaderingen

Het Landgoed beschikt over een tweetal zalen die samen max. 80 personen kunnen onder brengen. Een flip-over en beamer behoren tot de standaard faciliteiten, ook is het mogelijk om in subgroepen opdrachten uit te werken in de bungalows op het park. Tevens is er een kleine vergaderzaal aanwezig voor max. 8 personen.

Bij ons heeft u de keuze uit diverse broodjes of kiest u misschien liever voor een uitgebreide culinaire verwennerij. Mocht het laat worden dan kunt u natuurlijk altijd blijven overnachten in een van onze luxe bungalows. Wij regelen graag een passend programma voor u!