Natuurlijk genieten!

Omgeving

De omgeving van Landgoed Het Grote Zand is bij uitstek een gebied om uw vakantie door te brengen. Heide en bos worden afgewisseld door akkervelden. Het dorp Hooghalen ligt slechts op 1 km. afstand van het park. In de nabije omtrek zijn pretparken, musea en een dierentuin aanwezig en tal van andere leuke dagtochten mogelijk.

Natuur

Direct vanaf het park gaan er fiets- en wandelpaden die u door het prachtige Drentse land voeren. Drenthe heeft het hele jaar veel te bieden: naast de rust en de natuur de mooie authentieke dorpen. De vele hunebedden getuigen dat dit oude cultuurland al duizenden jaren geleden werd bewoond.

Bezienswaardigheden

Veel bezienswaardigheden zijn het hele jaar geopend. Wij willen u erop attent maken dat in de periode november t/m maart attracties beperkt geopend zijn of alleen in het weekend geopend zijn. Check vooraf de mogelijkheden of informeer bij de receptie.

Actuele openingstijden kunt u checken op de desbetreffende website.

Heerlijk dagje shoppen

In slechts 30 minuten bent u in de binnenstad van Groningen. Hier kunt u een heerlijk dagje shoppen en genieten van de Groningse gastvrijheid. Assen bereikt u in slechts 10 minuten, Emmen in 20 minuten. In Emmen is een groot deel van het winkelcentrum overdekt zodat u ook met slecht weer heerlijk kunt genieten van een dagje uit.